Søholm Operas

Støtteforening

Søholm Operas Støtteforening blev til primo 2017, da vi i Søholm Opera har et varmt og ambitiøst ønske om at skabe så mange events, workshops og klassiske koncerter for børn som overhovedet muligt samt at introducere Masterclasses for unge sangstuderende med primært britiske coaches, pianister og dirigenter.

Indtil vores Permakulturhave og koncerthus er anlagt, arrangerer Støtteforeningen derfor oplevelser rundtom på Samsø – for både børn og voksne. Man kan læse om tidligere arrangementer og oplevelser under We Did Opera.

Praktisk

Meningen med foreningen er at give alle med interesse for projektet en mulighed for at tage del og støtte op om, at projektet bliver til virkelighed.

Foreningens bestyrelse består af:
Inge-Dorthe E. Larsen
Formand

Tamsin Fabricius
Næstformand

Frederik Langkilde Sørensen

Michael Bracegirdle (repræsenterer Søholm Opera)
Kasserer 

Lise Christensen (repræsenterer Søholm Opera)

Hvordan bliver jeg medlem, og hvordan betaler jeg?

Det årlige kontingent er 150 kr. for enkeltpersoner og 275 kr. for par, men andre specifikke eller generelle donationer er velkomne. For at blive medlem af støtteforeningen og betale klik her.

Klik her for foreningens vedtægter.

Kontakt

Tel.: (+45) 52 39 59 67
E-mail: info@soeholmopera.com

CVR: 38338250

Tilmeld dig Søholm Operas nyhedsbrev

Databeskyttelsesforordning GDPR

Den 25. maj 2018 træder EU’s databeskyttelsesforordning GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft. Læs mere om vores politik / protokol her