Coronakrisen har understreget præcis DET vores profession og kunstform i sin essens handler om: Levende samskabelse – kunstnere og publikum imellem. Vel mødt til fire kammerkoncerter og kunstnerportrætter, som plejer det vi er og gør.

Søholm Operas Støtteforening er gået sammen med Danmarks mest alsidige mezzosopran Andrea Pellegrini om at skabe en miniserie af kammerkoncerter med Andrea selv, Brit-Tone Müllertz, Susanne Elmark og Johan Reuter.

Vi ønsker at skabe kammerkoncerter på kammerets præmis og at pleje det samarbejde vi er gjort af ved at gøre det, vi plejer – og ved at pleje det, vi gør.

Fire kammerkoncerter og kunstnerportrætter i uge 30/31 – i den sommerlige havestue på ejendommen Søholm på Samsø – som præcis imødekommer behovet for den nære, kreative, kunstneriske dialog mellem de udøvende og publikum.

Publikum kommer her helt tæt på musikken og mennesket i musikken.

Disse saloner bliver for det samske publikum og øens gæster og turister et gensyn med freelance kunstnere, som de sidste 4 år har optrådt til koncerter og events under sommerfestivalerne Opera In Unlikely Places:

d. 24. juli kl. 19.30: Mezzosopran Andrea Pellegrini
d. 25. juli kl. 19.30: Baryton – og ambassadør for Søholm Operas aktiviteter og vision – Johan Reuter
d. 26. juli kl. 19.30: Sopran Brit-Tone Müllertz
d. 27. juli kl. 19.30: Sopran Susanne Elmark og tenor Charles Workman

Alle koncerterne akkompagneres af den eminente og alsidige pianist Søren Rastogi.

Sangerne forbereder hver et program med repertoire, som har betydet og betyder noget særligt for dem. Et program der afspejler, hvorfor de synger, og hvad Coronakrisen har understreget for dem hver især. I løbet af koncerten vil de fortælle om deres liv og karrierer, og samtaler med publikum vil opstå undervejs og efterfølgende over et glas vin.

Billetsalg åbner d.12. juli 2020

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *