Krona Vaskeriet

– Soap Opera In A Time Of Corona

Mød vores spritnye, humoristiske og livsbekræftende sommeropera – en operagalla forklædt som forestilling:

Vi befinder os i et vaskeri i kælderen under nogle københavnske lejligheder – under lockdown.

Persongalleriet består af beboerne i disse lejligheder. Kun een af de tilgængelige vaskemaskiner virker, og beboerne er derfor nødt til at vente pænt på deres tur – og samtidigt observere regler om social distance. Historiens intriger og drama udspringer og opstår i forlængelse af de forskellige personligheder og deres indbyrdes naboforhold i bygningen.

En fortælling som finder sted nu og her i en lockdown-situation, hvorved social distancering og sikkerhedforanstaltninger (såsom håndafspritning) kan inkorporeres i produktionens prøveperiode og i selve forestillingen.

Eksisterende opera/sangrepertoire – arier, duetter, ensembler – bruges til at fortælle en spritny (!) historie med inspiration fra 17-hundredetallets Ballad Operas og den mere moderne version af samme: The Jukebox Musical – som f.eks. Moulin Rouge.

DE OPTRÆDENDE:

Vi håber, at vores “Krona Vaskeriet” vil bringe glæde, latter og en enkelt tåre – og en følelse af at livet atter kan og vil tillade levende musik og drama at finde vej tilbage til jer… Vi glæder os til at se jer – til at optræde for jer. LIVE!

Billetinfo

Billetter til “Krona Vaskeriet” kan af Coronamæssige hensyn kun købes online HER. Billetsalget åbner d. 1. juli kl.12.00

Mandag d.20 juli:
Åben generalprøve kl.11.30 (optakt kl.10.15)
Première kl.20.00

Tirsdag d.21 juli: Forestillinger kl.16.00 & kl.20.00

Onsdag d.22 juli: Forestilling kl.18.00

Mood board