Med generøs støtte fra:

Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Toyota Fonden, Samsø Fonden, Samsø Kommune, BUPL og Skuespillerforbundets Produktionsstøttemidler.

Opera In Unlikely Places: ‘Voices – what the Fach?’

I år har vi fokus på det ‘folkeoplysende’ og dykker ned i og bagom de forskellige stemmetyper – kaldet ‘Fach’ – og deres repertoire, der udgør det vokale lydbillede i operaens verden. Operaekspert Henrik Engelbrecht vil fortælle anekdoter, mærkelige historier og vittigheder om hhv sopraner, mezzosopraner, tenorer, barytoner & basser i 4 underholdende og oplysende events.

Vi glæder os til at kunne give vores publikummer et indblik i, at ikke alle sopraner – f.eks. – ‘er skabt lige’, at nogle synger hurtigt og let, andre er født med tunge og store stemmer, men at de hver især udgør en udsøgt del af det farverige lydtapet, som operaens verden består af.

Vi satser med andre ord stærkt på, at vores tilhørere er stemmetype-eksperter efter at have overværet vores events!

Andre events

Ø-morgensang hver morgen i Samsøs kirker.

Community Choir m. dirigent Anne Marie Granau:
Meld dig til et 3-dages operakorkursus og lær at synge 3 berømte operakor, som får plads i den afsluttende gallakoncert i Nordby den 24. juli.

Prøverne finder sted mandag 22.7 til onsdag 24.7 fra kl 10.00 – 13.00 i Tranebjerg Kirke.

A Cocktail of Voices’:
Festivalen afsluttes med ‘A Cocktail Of Voices’, hvor vi mixer vores ‘Fachs’ og på spektakulær vis involverer vores ‘Community Choir’ sammen med solister og instrumentalister. Koncerten bliver det helt store udtræk med berømte, berygtede og berusende ensembler for solister og kor!

Detaljeret program og yderligere info følger snarest.

Tilmelding til ‘Community Choir’

Tilmelding til ‘Community Choir’ sker ved at skrive til: lise@soeholmopera.com

Skriv hvilken stemmetype du er (sopran, alt, tenor eller bas), og hvad du har af korerfaring (erfaring ikke en nødvendighed). Der er plads til maks. 12 af hver stemmetype. Får du en plads i koret, får du tilsendt alle noder samt ‘øve-tracks’ senest 1 måned før kursets start.

Prisen er 350 kr pr. deltager.

Inkluderet i prisen: 3 dages prøver med dirigent Anne Marie Granau, korleder Martin Granau og pianist Majken Ladefoged, kaffe/te & kage samt deltagelse i den store afslutningskoncert den 24. juli.