Der er en glemt genre i den mangefacetterede musicalgenre, nemlig legit musicalklassikere. Gamle musicals med rødder i den klassiske sangtradition, og sunget på engelsk eller dansk, da de er skrevet sådan.

Denne genre er William Jønch Pedersen, Jakob Lindbirk og Marie Dreisig dykket ned i og har sammensat et koncertprogram med en masse hits.

William og Marie er operasangere, men har en forkærlighed for musicals. Som sagt findes der mange stilarter indenfor musicals, og operasangere kan bestemt ikke synge dem alle. Men de gamle klassikere som fx Show Boat, South Pacific, Annie Get Your Gun, Oklahoma og den franske perle Pigen med Paraplyerne, hvor den klassiske måde at synge på, og hvor teksten er det bærende element, er meget velegnet til klassiske sangere med sans for tekstformidling.

Koncerten består af sange og duetter fra en række gamle musicals og nogle nyere titler skrevet i gammel stil. På den måde omfavner den det velkendte og det nye. De tre kunstnere introducerer og fortæller undervejs om sangene, de forskellige musicals og deres personlige relation til værkerne. På den måde føres publikum igennem programmet på en kærlig og personlig måde med masser af stemning i sensommeraftnerne.

Sted: Søholm Opera, Landevejen 7,  8305 Samsø, søndag d. 29. aug kl. 15.00

Voksen – 150kr

Barn – gratis (maks. 2 børn pr. betalende voksen).

Køb billetter her.