I uge 30 i 2021 fortæller vi historien om Pagliacci – ‘Klovnene’.

Leoncavallos 1-aktsopera er en tour de force af menneskelige følelser og dermed evig aktuel måske især i og efter en tid, hvor vi alle har været udfordrede på flere planer af pandemien.
Med Verismo-genren møder vi den menneskelige kompleksitet, og Pagliacci, baseret på en virkelig historie, rummer hele spektret fra kærlighed og jalousi over mandens tro på retten til kvindens sexualitet til sindsforstyrrelser og hævn.
Vi sætter operaen ind i en kontrasterende ramme af gøgl og festivitas og fortalt gennem den skønneste og mest betagende musik er det ren KATHARSIS!

Vores syngende klovne:
Frederikke Kampmann som Nedda
David Kempster som Tonio
Michael Bracegirdle som Canio / Beppe
Anders Kampmann som Beppe / Canio
Patrick Egersborg som Silvio
Holdet bag – bl.a.:
Natascha Metherell, instruktør og designer
Anne Marie Granau, dirigent
Charlie Morgan Jones, lysdesigner
Anna Sofie Keller Brandsborg, instruktørassistent
Pernille Lund Olesen, stagemanager
Rob van den Broek, scenografi

CIRKUSOPERA er generøst støttet af:

15. juni Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, BUPL, Dansk Musiker Forbund, Knud Højgaards Fond, Lemvigh-Müller Fonden, Samsø Kommunes Kulturpulje og William Demant Fonden

BEMÆRK:

Grundet usikkerhed om kommende retningslinjer og forsamlingstal, kan vi på nuværende tidspunkt ikke sælge billetter til sommerens forestillinger af vores CIRKUSOPERA Pagliacci. Vi forventer at vide mere i løbet af maj måned og at åbne for billetsalget i midten af juni.