I uge 30 i 2021 fortæller vi historien om Pagliacci – ‘Klovnene’.

Leoncavallos 1-aktsopera er en tour de force af menneskelige følelser og dermed evig aktuel måske især i og efter en tid, hvor vi alle har været udfordrede på flere planer af pandemien.
Med Verismo-genren møder vi den menneskelige kompleksitet, og Pagliacci, baseret på en virkelig historie, rummer hele spektret fra kærlighed og jalousi over mandens tro på retten til kvindens sexualitet til sindsforstyrrelser og hævn.
Vi sætter operaen ind i en kontrasterende ramme af gøgl og festivitas og fortalt gennem den skønneste og mest betagende musik er det ren KATHARSIS!
Vores syngende klovne:
Nedda: Frederikke Kampmann  / Katrine Deleuran
Tonio: David Kempster / Patrick Egersborg
Canio: Michael Bracegirdle / Anders Kampmann
Beppe: Anders Kampmann / Jonathan Keiding
Silvio: Patrick Egersborg / Simon Sumal
Holdet bag – bl.a.:
Natascha Metherell, instruktør og designer
Anne Marie Granau, dirigent
Charlie Morgan Jones, lysdesigner
Anna Sofie Keller Brandsborg, Pop-Up konceptudvikling
Pernille Lund Olesen, stagemanager
Rob van den Broek, scenografi
Charlotte Schultz Design, kostumer

CIRKUSOPERA er generøst støttet af:

15. Juni Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden, Brdr. Kjeldahl, BUPL, Dansk Musikerforbund, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Jyllands-Postens Fond, Kapelmesterforeningen, Knud Højgaards Fond, Lasse’s Auto, Lemvigh-Müller Fonden, Operaens Venners Fond af 1984, Samsø Kommunes Kulturpulje, STARK, Toyota Fonden og William Demant Fonden

Køb billetter til CIRKUS OPERA Pagliacci her

BEHIND THE SCENES

Se med her, hvordan vores fantastiske fotograf Jeanette Philipsen arbejder intenst for at skabe DET gode billede til postkort og plakat, som vores skønne grafiske designer Sara Itkin kreerer.

Og hvordan vores seje videofotograf Kaj Lergaard lige så stille arbejder rundt om os alle for at nå frem til denne lille film om vores photo shoot. 

Vi er utroligt heldige at have så kompetente, tålmodige og seje folk omkring os!