Kammermusikfestivalen aflyses i 2019
 

Det er med stor skuffelse, at vi må erkende, at økonomien desværre ikke hænger sammen i år. Søholm Operas Støtteforening risikerer at skulle dække et større underskud i forsøget på at gennemføre den traditionsrige weekend i maj, hvilket vi slet ikke har mulighed for.

Da vi sidste år annoncerede, at vi med glæde overtog ledelsen af festivalen fra Samsø Linien og Kaia Bertelsens kompetente hænder, sad vi ikke inde med samtlige tal men alt tydede på, at budgettet ville hænge sammen. Efter nøje analyse af alle omkostninger må vi nu konstatere, at dette ikke er tilfældet.

Vi har ikke haft held til at sikre os en ny hovedsponsor, ej heller fondsstøtte, hvilket betyder, at vi med tungt hjerte må aflyse festivalen. Dette viser med al tydelighed, hvor stort et bidrag Samsø Linien i de forløbne år har ydet, for at gæster og fastboende på Samsø kunne få musikoplevelser af en særlig kaliber.

Et lyspunkt: Uafhængigt af den traditionelle kammermusikfestival, men oprindeligt tænkt som optakt hertil, har vi hyret Artos Kvartetten fra Aarhus til af afholde en skoleworkshop og -koncert for øens 3.-klasser den 3. maj. Denne workshop er der heldigvis fundet midler til, og vi glæder os meget over at kunne tilføje øen noget helt nyt med dette tiltag.

Bestyrelsen for Søholm Operas Støtteforening

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *