TAK!

Opera In Unlikely Places 2018 vil gerne takke varmt for generøs støtte fra:

LAG, Samsø Kommune, Oticon Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Spar Nord Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota-Fonden, Oda og Hans Svenningens Fond, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Nordea og Solistforeningen af 1921

Varm og dybtfølt tak til vores lokale samarbejdspartnere / sponsorer:

Alstrup Lysbank & Kurt B. Madsen, Brattingsborg Gods (Kolby Kås Havn), Brdr. Kjeldahl, Brdr. Stjerne, Café Underground, Dagli’Brugsen Mårup, EDC Samsø, Energiakademiet, Feriepartner Samsø, FIGURA-ensemblet, Færgekroen, Hotel Svedskegyden, Joan Birk, Karen og Erik Poulsen, Kolby Kås og Omegns Borgerforening & Claus Jensen, Lena Bjørn, Majken Ladefoged (organist), Marcus Lambert Sørensen, M/S Tunø, Nordby Sogns Borgerforening, People Like Us (W.P.N.), Sambiosen & Jeppe Dam Skriver, Samsø Bredbånd & Richard Zeuthen + Kurt B. Madsen, Samsø Flyveplads & Rune Balle, Samsø Kommune, Samsø Pastorat, Samsø Redningskorps, Sigrid Hovmand, Stay by Stage, Stefan Wolffbrandt, Søren Stærgaard Stage Madsen, Visit Samsø og XL-Byg.

Stor, stor tak til Julian Thurber for stemning af klaverer og til Musikskolen & Kurt Winther for lån af klaver og keyboard.

Hjertelig tak til vores dygtige og meget tålmodige fotografer Jeanette Philipsen og Kaj Lergaard samt vores søde grafiske designer Sara Itkin.

Evig tak til vores fantastiske, frivillige hjælpere: Anne Marie Granau, Britta Jacobsen, Georgina Fabricius, Gerd Lange, Henrik Sevaldsen, Inge-Dorthe E. Larsen, Ingrid Ursell-Smith, Karin Sevaldsen, Kirsten Erbou, Kurt Winther, Lisbeth Knudsen, Mark Ursell-Smith, Morten Kjeldgaard, Morten Winther, Niels Olsen, Peter Lund, Roland Ebert, Ruth Lange, Tamsin Fabricius & Ulla Rye Olsen.

– og sidst men så langt fra mindst som det er muligt:
Søholm Operas Støtteforenings bestyrelse!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *